Skip to Content

Cetniewo OLEŃKA Władysławowo opinie

To miejsce, forum w którym każdy gość obiektu Cetniewo OLEŃKA z miejscowości Władysławowo może zostawić po sobie drobny ślad pobytu w tym obiekcie. Księga gości jest internetowym pamiętnikiem obiektu Cetniewo OLEŃKA. Można w niej zarówno pochwalić, jak również zasugerować co można jeszcze zmienić. Jest to dla nas bardzo cenne bo pozwala na sprawdzenie co nasi goście myślą o naszym obiekcie. Wyślij do nas swoją opinię przez FORMULARZ KONTAKTOWY a zostanie ona dopisana do już zamieszczonych.

Automatyczne dopisywanie komentarzy na temat naszego obiektu noclegowego zostało zablokowane ze względu na częste próby włamań na stronę internetową. Za to utrudnienie w wyrażaniu opinii przez naszych Gości serdecznie przepraszamy.
Możesz też przekazać swoje zdanie na temat naszej strony internetowej np. jakie dodatkowe informacje o Władysławowie lub Cetniewie są dla naszych Gości niezbędne i użyteczne.

Napisali o nas w Internecie: (dziękujemy wszystkim za znalezienie i przesłanie adresów internetowych opinii, a także wszystkim którzy poświecili swój czas na ich wystawienie. Państwa pozytywne opinie o obiekcie Cetniewo Oleńka są naszą najlepszą i wiarygodną wizytówką)

--> 2017.08.09 Autor opinii: Sylwia Hyjek zrecenzowała: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek i dodała komentarz Suuuuper
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2017.07.31 Autor opinii: Sandra Habrajska zrecenzowała: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek

aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2017.07.31 Autor opinii: Łukasz Kałuża zrecenzował: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek i dodał komentarz Super
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2017.07.29 Autor opinii: Magdalena Graf zrecenzowała: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek i dodała komentarz Polecam
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2017.07.18 Autor opinii: Dariusz Sieminski zrecenzował: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek i dodał komentarz Piękne miejsce, otoczone zielenią i zaciszem. Można tu spokojnie odpocząć w pięknym malowniczym otoczeniu.
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2017 lipiec Autor opinii: Ania Wilczyńska Super miejsce, blisko morza, mili właściciele. Ogród dla dzieci. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi .
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji google strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2017.05.24 Autor opinii: Anna Służalec zrecenzowała: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek

aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2016 październik Autor opinii: Kasia S Jest super!
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji google strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2016.08.03 Autor opinii: Robert Ruta zrecenzował: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek i dodał komentarz super miejsce polecam
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2016.07.11 Autor opinii: Agnieszka Szymańczak zrecenzowała: Cetniewo Oleńka na cztery gwiazdki w skali do pięciu gwiazdek

aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2015.06.05 Autor opinii: Monika Krasińska Fantastyczne miejsce! :)
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2015.07.18 Autor opinii: Jolanta Malczyk Wspaniałe miejsce do wypoczynku !!! Cichutko, czyściutko, spokojnie z pięknym zakątkiem zieleni pełnym roślin i kwiatów o który dbają dwie przemiłe panie. Żal było odjeżdżać, ale na pewno kiedyś wrócimy. Dziękujemy!!!!!!!!!!!
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> 2012.11.22 Autor opinii: Wiesława Wawro zrecenzował: Cetniewo Oleńka na pięć gwiazdek w skali do pięciu gwiazdek
aby przejść do opinii która jest jedną z recenzji facebookowej strony Cetniewo Oleńka - kliknij tutaj

--> Autor opinii: laguna2002 "byłam tu:

http://asobanty.w.interia.pl/index.html
jak dla mnie ok "

aby przejść do opinii która jest odpowiedzią na pytanie ... gdzie jechać na 2 tygodnie nad morze w okolicach Władysławowa w 2 połowie września .... w wątku: Chałupy, Władysławowo wrzesień w forum Allegro kategoria Dom i rodzina - kliknij tutaj

--> 2012.02.29 Autor opinii: agga_łosiu Senior Member "My byliśmy w tym ośrodku we Władysławowie http://asobanty.w.interia.pl/.
Pokoje bardzo tanie - byliśmy od drugiej połowy sierpnia więc właścicielka liczyła nam dobę za 25 zł/ os. Bardzo czysto, aneks kuchenny, miejsce na grilla, przy Cetniewie, do morza jakieś 5 min drogi.
Nam to odpowiadało bo i tak gdziekolwiek nie byliśmy spędzaliśmy 3/4 doby poza ośrodkiem."

aby przejść do opinii która jest jednym z komentarzy forum Rodzice wątek: wczasy nad morzem z dziećmi - kliknij tutaj

--> 2011.03.30 Autor opinii: ania_kryszcz "Ja już od 3 lat jezdze z rodziną do Władysławowa i nam sie tam wlasnie podoba,mamy upolowana ,fajną i nie drogą kwatere nie jest tam az tak bardzo głośno a własciciele bardzo w porządku dbający o zadowolenie klienta.
Do tej pory jezdzilismy z 1dzieckiem w ty roku 27 czerwca wyjezdzamy już z dwójką z 5 latką i 11 miesieczniakiem.
Nam podoba się mimo tego tłoku bo przynajmniej tam caly czas cos sie dzieje nie jest nudno smutno i ponuro.
Kwatere polecam z czystym sercem tutaj aczkolwiek nie wiem jak z terminami ja dzwonilam pierwsze dni marca to juz niektore dni byly pozajmowane.
Bierz pokoje w domu jednorodzinnym nie letniskowym jesli chcesz jechac z dziecmi.
Ja polecam! "

aby przejść do opinii która jest jednym z komentarzy forum Gazety dział eDziecko na temat Wakacje we Władysławowie:-) - kliknij tutaj

--> 2011.03.11 Autor opinii: ania_kryszcz "Ja jezdze od 3 lat do Władysławowa do tej pory jezdizlam z coreczką teraz jadę z dwójką dzieci ,z synkeim ktory bedzie miec 10 miesiecy.
Mamy już sprawdzoną super nie drogą kwaterę ,blisko morza , na cetniewie i w samym wladku jestd uzo atrakcji dla dzieci,znam te zsuper knajpe z dobrym swojskim jedzeniem i nie drogim :)
Link do kwatery :
asobanty.w.interia.pl/ "

aby przejść do opinii która jest jednym z komentarzy forum Gazety dział Morze na temat Półwysep Helski z dziećmi - kliknij tutaj

--> 2010.01.05 Autor opinii: Alex_M "jeśli chodzi o Władysławowo polecam ten ośrodek byłem i dwa lata temu i jest bardzo przyzwoicie i cena odpowiednia = ) do plaży około 800 metrów'

http://asobanty.w.interia.pl/index.html " (małe nasze sprostowanie do plaży od obiektu Cetniewo Oleńka jest 600m)

aby przejść do opinii która jest jednym z komentarzy forum VECTRA KLUB POLSKA na temat Lato 2010 nad Bałtykiem - kliknij tutaj

--> 2008.04.20 Autor opinii: ZZZ "Bylem w tej kwaterze. Warunki dobre, tyle ze jesli macie ochote poimprezowac to wlasciciele beda sie denerwowac. Wladyslawowo to generalnie miejscowosc warszawiakow. Niewiele miejsc zeby sie dobrze zabawic..."

aby przejść do opinii która jest jednym z komentarzy filmiku "Cetniewo OLENKA kwatery prywatne widok z balkonu" - kliknij tutaj

--> Autor opinii: justyna28 Na pytanie: "Wakacje! Tylko gdzie?? Cześć dziewczyny
Wraz z moim chłopakiem chcemy pojechać w wakacje nad morzem. W dwójkę lub w czwórkę, bo mamy niezdecydowanych znajomych. Wszystko pięknie, ładnie.. tylko gdzie??? zastanawia się
Potrzebujemy taniego noclegu, ale żeby pokoje w miarę wyglądały. Obojętnie gdzie Mogą też być domki.
Proszę o rady i ewentualnie linka do str. hoteli, pensjonatów, hosteli czy domków
Z góry dziękuję!!" justyna28 poleciła "Władysławowo, Cetniewo Oleńka"
aby przejść do opinii która jest jednym z komentarzy forum vinted.pl na temat Wakacje! Tylko gdzie?? - kliknij tutaj

Opinie

strona

Bardzo ładna i czytelna strona.

bardzo miło i sympatycznie,

bardzo miło i sympatycznie, polecam i pozdrawiam właścicieli :)

Dziękujemy za miły komentarz.

Dziękujemy za miły komentarz. Zapraszamy w przyszłym roku :)

zwrot zaliczki

Chciałabym podziękować i podzielić się moimi pozytywnymi odczuciami na temat Państwa podejścia do klientów. Zarezerwowałam pobyt dużo wcześniej przed zaplanowanym terminem i bardzo mi zależało na spędzeniu kolejnych wakacji we Władysławowie, ale niestety musiałam zmienić plany i co gorsze na niedługo przed wyjazdem. Zaskoczyło mnie niezwykle ciepłe potraktowanie (choć mam świadomość, że sprawiłam Państwu kłopot), bezproblemowy zwrot zaliczki. Chciałabym podkreślić przemiłe podejście do mnie i szybkie, konkretne rozwiązanie problemu. Szczerze rekomenduję Państwa usługi i mam nadzieję na przyjazd za rok. Pozdrawiam serdecznie,

Renata D.J.

Jesteśmy w tej kwaterze już 5

Jesteśmy w tej kwaterze już 5 raz, w 100% polecamy "Oleńkę", w
której jest czysto, miło i przyjemnie. Właściciele ośrodka są bardzo życzliwi i sympatyczni.

Jacek P. z Wyszkowa



Atrakcje

Aleja Gwiazd

Cetniewo Aleja Gwiazd Sportu

Aleja Gwiazd Sportu we Władysławowie to aleja z gwiazdami z brązu z wypisanymi imionami i nazwiskami sportowców i nazwami dyscyplin. Aleja jest obok Centralnego Ośrodka Sportu Ośrodka Przygotowań Olimpijskich COS Cetniewo i jest pomiędzy ulicami Sportową i Morską.

turystyczne

COS Cetniewo

Władysławowo COS Cetniewo

Centralny Ośrodek Sportu Ośrodek Przygotowań Olimpijskich CETNIEWO jest kompleksem sportowo-rekreacyjnym i konferencyjnym z bazą hotelową, SPA, sportową, basenem, boiskami, kortami tenisowymi położonym tuż nad samym morzem we Władysławowie – dzielnica Cetniewo. Wjazdy i wejście na teren COS Cetniewo jest od: Aleja Żeromskiego 52 (główne wejście) i ulica Sportowa (boczne wejście).

Władysławowa I

Port rybacki

Władysławowo Port rybacki

Port w miejscowości Władysławowo jest położony nad otwartym morzem. Jest portem rybackim z przystanią żeglarską i pasażerską. Wejście na teren portu we Władysławowie jest bezpłatne. To raj dla pasjonatów wędkarstwa morskiego i połowów dorsza we Władysławowie. Wjazdy i wejście na teren portu jest od ulicy Hryniewickiego i od Portowej. To dobre miejsce na spacer z dziećmi.

Cetniewa

Dom Rybaka

Władysławowo Dom Rybaka

Budynek z lat pięćdziesiątych XX wieku. Jest położony na końcu ulicy generała Józefa Hallera naprzeciwko dworca PKP we Władysławowie. Z racji swojego kształtu jest często mylony przez turytów z kościołem. Wspominał o tym nawet Zbigniew Wodecki. Obecnie znajduje się tutaj Urząd Miejski, przychodnia,apteka, bankomat.